Virtual Vision

Thermisch Printable CD DVD voor thermische disc printer Everest en P55
Thermisch Printable CD en DVD

Thermal printable CD DVD voor thermische full-color printers van Rimage en TEAC Thermal printable CD's en DVD's

De thermische disk printers van Rimage (Everest II/III, 400/600) en TEAC (P-55C) maken gebruik van speciale "thermal printable" CD, DVD en Blu-Ray recordables.

Deze printable disks zijn normale recordable discs, voorzien van een thermisch beprintbare toplaag. Deze laag is speciaal ontwikkeld voor thermische re-transfer printers. Deze full-color printers werken met twee "ribbons"; een kleuren ribbon (CMY of K) en een transfer ribbon. Via de kleuren ribbon wordt de print aangebracht op de transfer ribbon waarna deze op de CD of DVD wordt aangebracht. Thermisch printbare disks hebben een wit oppervlak. Thermische prints zijn kras- en watervast en bieden door de glossy printlaag een fraaie en professionele uitstraling.

Thermisch printbare CD DVD bestellen voor Rimage Everest en TEAXC P-55 Thermisch printable CD's en DVD's zijn in de verschillende variaties te bestellen via onze webwinkel.Thermal printable CD DVD bestellen voor Rimage Everest en TEAC P-55  


Copyright ©2001-2019 Virtual Vision, alle rechten voorbehouden.

Alle prijzen en specificaties zijn onder voorbehoud, zolang de voorraad strekt. Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Wij wijzen u uitdrukkelijk op onze disclaimer en privacy policy. Typefouten alsmede prijswijzigingen voorbehouden.